Премини към основното съдържание

град Кресна

Кресна (7 560 жители) обхваща части от долината на река Струма с живописния Кресненски пролом, от западните разклонения на Пирин и от североизточните склонове на Малешевската планина. Районът е привлекателен със своята самобитност и природна красота. Град Кресна (4600 жители) е разположен от двете страни на международния път Е- 79. Преди града, на живописен завой на река Струма, се намира паметникът на загиналите в Кресненско-разложкото въстание (1878 г.). На преминаващите правят впечатление храм-паметникът „Свети Иван Рилски” (от дясно на пътя), приятният център и пясъчните сипеи Мело, които се издигат като гигантско ветрило на изток- североизток, а в дълбочина- величествения хребет на Пирин.

20-годишна санданчанка изживя истински кошмар по време на купон в Кресна

20-годишна санданчанка изживя истински кошмар. Това се случи по време на купон в Кресна, като младата жена била поканена да празнува с приятели, без да подозира какво я чака часове по-късно.

Климатици с БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ

М-н Зора гр. Сандански предлага климатици с безплатен монтаж и бързо инсталиране. В момента не сме натоварени и може да инсталираме за 1-2 дни.

Откриха труп на мъж в Кресна

Откриха труп на мъж в Кресна сн: cache1.24chasa.bg

Земетресение e усетено днес в общините Сандански, Кресна и Петрич

Земетресение e усетено днес в общините Сандански, Кресна и Петрич сн: cache1.24chasa.bg

Земетресение с епицентър в Македония e усетено днес в 13:17 часа в общините Сандански, Кресна и Петрич. Това съобщава sandanski1.com, като трусът е с магнитуд  4 по Рихтер.

Заловиха двама мъже с канабис

Заловиха двама мъже с канабис сн: cache2.24chasa.bg

Двама мъже, които са заловени с канабис, си признаха вината. Те сключиха споразумения с окръжната прокуратура в Благоевград.

Арестуваха мъж за притежание на наркотици

Арестуваха мъж за притежание на наркотици в Кресна сн: dariknews.bg

27-годишен мъж е задържан за 24 часа, заради притежание на наркотици. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Благоевград.

Полицията задържа 27-годишен мъж от Кресна

Полицията задържа 27-годишен мъж от Кресна сн: dariknews.bg

Арестуваха 27-годишен мъж от Кресна, който направил опит да изнасили своя съгражданка, като от полицията съобщават само инициалите му - Р. Д.

ТИР и автомобил се удариха край Кресна

ТИР и автомобил се удариха край Кресна сн: c2.24chasa.bg

Тежка катастрофа стана на главен път Е-79 край Кресна, където тир и лек автомобил са се ударили. Това се е случило в близост до жп линията. Пътният инцидент е станал около 17.30 часа днес