Премини към основното съдържание

Трупата на Нешка Робева ще гостува в Благоевград

Трупата на Нешка Робева ще гостува в Благоевград сн: dariknews.bg

За своя 15-годишен юбилей шоуто на Нешка Робева ще зарадва своите почитатели в Благоевград, като концертът ще се проведе в зала „Скаптопара“ на 29 ноември от 19:00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград.

Програмата включва най-доброто от всички спектакли на трупата. Специално участие ще вземат ансамбъл „Руска рома” и Ибряма с неговия оркестър. С атрактивното си шоу те ще допринесът за доброто настроение на гостите, а трупата на "Руска рома" ще пренесе благоевградчани в света на циганското изкуство, под пленителните звуци на седем струнни китари и цигулки.

Турнето се провежда в 11 български града. Вече 15 години шоуто на Нешка Робева изпълва със възторг своите почитатели. През 2001г., с огромен успех, българската трупа стъпва и на сцената на Бродуей със спектакъла „Два свята”. През годините два от спектаклите са удостоени в Москва с Голямата награда и Златен диплом „Золотой Витязь”.

Билетите за спектакъла могат да бъдат закупени на касата на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград, както и в мрежата на Ивентим. В деня на грандиозния концерт билети ще могат да бъдат закупени и на място пред зала „Скаптопара“.

Източник: dariknews.bg