Премини към основното съдържание

Студенти от Благоевград празнуват Световния ден на целувката

Студенти от Благоевград празнуват Световния ден на целувката сн: 101balona.com

Влюбена двойка студенти от Благоевград остана без дъх след 5-минутна целувка пред обектива на камерата. Днес е световният ден на целувката.

По повод днешния ден ние тръгнахме по следите на целувката. Ето какво показа нашата анкета:

Анкетирани бяха седем души, сред които 2 влюбени двойки, 2 майки, един 5-годишен малчуган и двама възрастни мъже. Според нашето проучване най-често целуваният е... любимият човек, следван непосредствено от детето. Трети в надпреварата се нареждат братята и сестрите.

Друг любопитен момент бе дължината на целувката или по-точно: "Колко време продължи най-дългата Ви целувка?". Средната продължителност на сладкото удоволствие сред анкетираните благоевградчани е около 5 минути, а рекордьорите сред тях заявиха, че са се отдавали на ласки повече от 20 минути.

На въпрос: "Каква е най-честата причина, за да целунете?" отговорите бяха очаквани, но и неочаквани. Трима от анкетираните заявиха, че целуват предимно, за да изразят своята любов и обич, а според други трима основната причина за това е израз на благодарност или символ на подкрепа. Изненадата дойде от 5-годишния малчуган, който заяви, че целува най-често приятелите си, за да не ги боли, когато са се ударили.

Нашият съвет в днешния прекрасен слънчев ден е: Целувай се, Благоевград!

Източник: struma.com