Премини към основното съдържание

Намалени обувки се разпадат

Намалени обувки се разпадат сн: 4.bp.blogspot.com

Намаленията в Благоевград не са това, което хората биха желали. Благоевградчанка изпадна в ужас от покупка в известен магазин в областния център, обявил сензационни намаления. Вчера дамата си купила бежови, летни обувки, симпатични и удобни на приемлива цена. Тази сутрин сложила обувките, за да отиде на работа, но по пътя те буквално се "разтопили".

"Подметката им се размекна като дъвка и токът пропадна, сякаш се образува дупка, започнах да куцам и да се кривя на всички страни, разказва Мария Д.. С култовите си сандали тя се запъти към магазина, откъдето ги е купила с надеждата, че ще й върнат парите. Засега спестяваме името на търговците, пласирали обувките-менте, които със сигурност са доставка за стотинки от Китай и алармираме към потребителите: Търсете правата си в такива случаи.

В летния сезон почти всички магазини обявяват намаления, някой дори до 50 %, представете си на каква цена е купена стоката, за да могат да си позволят подобно намаление и каква надценка слагат за стоки като обувките на Мария.

Източник: struma.com