Премини към основното съдържание

Драгана Миркович идва в Банско

 Драгана Миркович идва в Банско. Това ще се случи специално за публиката на Банско Балкан Фест, като  голямата звезда на сръбската музика ще изпълни част от огромния си репертоар с хитове. Изпълнителката на „Плачи, земльо” ще взриви градския площад на 2 септември по време на втората фестивална вечер. За да подгрее публиката за великата Драгана, настоящата звезда на Пинк Продъкшънс – Злата Джуркович, ще изпълни своите хитове. Освен коронована Мис Сърбия, Злата е реалити звезда и любима певица на футболиста на "Атлетико Мадрид" Зоран Негуш, който й плати 7000 евро, за да му изпее три песни на рождения ден на капитана на "Манчестър Юнайтед" Неманя Видич. Това е първото участие на красивата сръбкиня в български фестивален формат.
 
Петъчната вечер ще бъде отредена на гръцки чар и привкус на средиземноморска лежерност с участието на секс символа Стан. Специално за Банско, един от най-модерните млади изпълнители от южната ни съседка, идва с оркестър от десет музиканта. Преди неговото изпълнение, сцената ще нажежи „#Тhe Bo$$” на българската поп-фолк сцена Галена. Завърналата се от майчинство фурия ще изпълни и новото си парче за феновете си в Банско. Водещ на най-хитовия музикален фестивал в България, посветен на неравноделния ритъм и буйната балканска кръв, ще бъде Борис Солтарийски. А специално за феновете,  организаторите са предвидили допълнителни LED екрани, които да позволят на всички, дошли в Банско, да слушат и гледат своите любими изпълнители.
 
На 1 и 2 септември  Банско отново ще бъде хит. Входът е свободен, а който превари, той ще завари предни позиции на фестивалния площад.

Източник: dariknews.bg